Roger Debusschere

Meer dan 70 rechtstreekse Gaby Vandenabeele

Nederlandse versie Verander naar het Nederlands - Version française Changer aux Français - English version Switch language to English

Ontwikkeling en ontwerp Andromeda ©

Top pictureTop pictureTop pictureTop pictureTop pictureTop pictureTop pictureTop pictureTop picture

De Long Distance Collectie

Triumviraat ‘Etterbak – Triple Silver Barcelona – Barcelona Crack’
Drie van de allergrootste Barcelonacracks die er ooit op onze aardbol rondvlogen. Al stond het zweet bijwijlen tot in de schoenen… Roger plooide niet, en bracht deze 3 musketiers mee naar zijn Royal Collection, waar ze niet alleen de steunpilaren voor de ‘zware overnachtfond’ werden, maar evenzeer een stuk ‘uithangbord’ van de Royal Collection. Geen mens ter wereld die dergelijke 3 wonderbaarlijke supercracks op de internationale ‘grote fond’ op zijn hokken had zitten, behalve Roger Debusschere!

Batenburg-Van de Merwe, de 1° Nationale Marathonkampioen van Nederland uit 2011, is gewoon een fantast op de internationale vluchten en behoort reeds jaren tot de grote fondtenoren in Nederland! Een successtory in hoofdzaak gestoeld op één voorname pijler, op één der allergrootste iconen ter wereld qua erfkracht, met name kweeklegende ‘Witbuik’! Een wereldspeler op de kweek, met kweekreferenties waar men in duivenland stil van wordt. Via rechtstreekse aankopen, evenals via samenkweek is dit gouden marathonbloed ondertussen rijkelijk vertegenwoordigd op de Royal Collection!

Chris Hebberecht de man die grossiert in nationale titels en nationale asduiven! Ronduit één der meest succesvolle fondkolonies uit het jongste decennium in België. Directe afstammelingen van de huidige sterkweker te Evergem, met name stambeer ‘Champion’: 2° Nationale Asduif Fond KBDB ’05, en van de fantast op de grote fond ‘AXL’: 1° Nat Asduif Grote Fond KBDB ’05 konden en mochten uiteraard niet op de ‘Royal Collection’ ontbreken.

Roger Florizoone and Andre Colbrandt
Wie Andre Colbrandt zegt, denkt automatisch aan wijlen Roger Florizoone. Beiden waren jaren boezemvrienden, niet zo verwonderlijk dus dat de kolonie van Andre Colbrandt bijna uitsluitend met dat gouden marathonbloed van Roger Florizoone werd gestoffeerd. Het stuwde hem richting nationale podia met titels van ‘Nationaal kampioen Grote Fond KBDB’ en ‘Nationale Asduif Grote Fond’. Met de ‘Blauwe Lucienne’ kocht Roger Debusschere de absolute topkweekster aan op de verkoop Andre Colbrandt, moeder van de 1° Nat St.Vincent 10.020 jaarse ’05, en een rechtstreekse Florizoone als dochter van de wereldberoemde ‘Witneus’! Directe nazaten van de andere Florizoone-toppers van Andre Colbrandt volgden meteen in haar voetspoor!